Koffiekamer Willibrordserf

,
do 17jun2021

Koffiekamer, aanmelden noodzakelijk

Aanvang 10,00 uur

Locatie: Willibrords Erf

Op donderdag 17 juni is er om 10.00 uur een Koffiekamer in het Willibrords Erf.
‘We kunnen weer!’ Lange tijd konden we niet bij elkaar komen in kringverband. Velen hebben dat samenkomen enorm gemist.
Inmiddels laten de overheidsregels daarvoor wél ruimte. Daarom gaan we direct beginnen, samen met wie wil en in de gelegenheid is.
Gezien de nog geldende beperkingen kunnen we maximaal 20 personen ontvangen.
Dat is minder dan we gewend waren, maar een mooi begin, toch?!

We gaan met de aanwezigen terugkijken op de wetenswaardigheden van de afgelopen maanden waarin de fysieke bijeenkomsten van de Koffiekamer niet mogelijk waren. Er zijn inmiddels deelnemers overleden of niet meer in staat de bijeenkomsten bij te wonen. Hen betrekken we erbij door hun namen te noemen en een kaars te branden als uitdrukking van blijvende verbondenheid.

Als inleider is ds. Ad Alblas voornemens om met elkaar door te spreken over Pinksteren.
Hij noemt dit het meest concrete feest. Het gaat over mensen die iets van de Heilige Geest merken. Ze worden er blij van!
Vragen die daarbij boven komen. Hoe is het met dat vuur gegaan, nadat het ontstoken is? Hoe is het brandend gehouden? Merken wij wel eens iets op van dat vuur, bij anderen, bij onszelf? Wat verwachten wijzelf van de Geest voor onszelf, onze geloofsgemeenschap en samenleving?

Verdere informatie en noodzakelijke aanmelding per e-mail of telefoon bij Fietje Bleichrodt (stuur E-mail of 071-515 38 81)of Ad Alblas (stuur E-mail of 06-54 79 70 98).
We hopen dat de bekende deelnemers uit de beide Koffiekamers van Regenboogkerk en Groene Kerk zich even enthousiast melden als ondergetekenden dit initiatief weer oppakken…
Bea de Kogel, Fietje Bleichrodt, ds. Ad Alblas en ds. Rian Veldman

Terug naar Agenda