do 21nov2019

Lichtjesavond

Aanvang 19.00 uur tot 21.00 uur

Locatie: Groene of Willibrordkerk

Op donderdag 21 november wordt voor de derde keer de lichtjesavond gehouden in en rond de Groene Kerk en de oude en nieuwe begraafplaatsen. 
Het thema dit jaar is Ik brand een kaarsje voor jou, omdat ik je nooit zal vergeten.

De Stichting Begraafplaats Groene Kerk en het College van Kerkrentmeesters van de PGO organiseren deze avond. De beide delen van de begraafplaats (inclusief het pad naar het nieuwe deel) zullen verlicht worden door fakkels en vuurpotten. Er zullen doedelzakspelers rond gaan en er zal een koor zingen.
U kunt speciale buitenkaarsen en bloemen voor op een graf kopen.
Dit jaar gaan we als de weersomstandigheden het toelaten iets nieuws proberen. Op de vijver bij het nieuwe deel kunt u een waterlantaarn met daarop een persoonlijke boodschap laten drijven.
De kerk is open, ook daar zal muziek ten gehore worden gebracht. Tevens kunt u in de kerk een kaarsje branden. Daarvoor zullen speciale houders opgesteld staan.
In Willibrords erf bieden we u graag een kopje koffie of thee aan om even na te praten met familie en vrienden. 
Als u twijfelt in verband met de weersomstandigheden, kijk dan op de website www.begraafplaats-groenekerk.nl .
Daarop zal eventueel het bericht komen als de bijeenkomst onverhoopt een week uitgesteld moet worden. Verder adviseren wij u om wegens de verwachte drukte en de beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen zo veel mogelijk per fiets of te voet te komen.

Terug naar Agenda