vr 14dec2018

Maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

Maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk
Op vrijdag 14 december is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. We begroeten graag gemeenteleden, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Komt U ook?
Advent: een tijd van bezinning en inkeer, daardoor ook van voorbereiding en komst Na een gezellige start met koffie/thee met een feestelijke tractatie, horend bij de tijd van het jaar, willen we aandacht geven aan advent:achtergrond van advent, liturgischekleuren en hun betekenis, adventskrans, -kaars, -kalender, -ster, -gedichten; kortom, allerlei items die in deze tijd van advent een rol spelen.
Verder zal Aline van Heurn weer haar muzikale medewerking geven en ons ook graag begeleiden bij het zingen van adventsliederen.
Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, kunt u voor vervoer contact opnemen met dhr. Evert Wieman ( tel: 071-517 22 22) of met mevrouw Trudy Roelofsen ( tel: 071-515 57 39), evt. haar voicemail inspreken). Wilt u de donderdag voor de koffieochtend een van beide personen bellen, wanneer u gebruik wilt maken van vervoer?
Namens de organisatoren

Terug naar Agenda