Maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk

,
vr 11jan2019

maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

Maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk
Op vrijdag 11 januari is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan 12. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. We begroeten graag gemeenteleden, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Komt u ook?
Martine Delver zal vertellen over het indrukwekkende pastorale en diaconale werk van de Mothers Union, het vrouwennetwerk van de Orthodoxe Kerk in Oeganda. Martine maakte kennis met dit werk tijdens een reis van Kerken in Actie naar Oeganda, dit najaar. Mothers Union bezoekt vrouwen in gebieden waar door een jarenlange burgeroorlog veel geweld is geweest. Armoede, ziekte en huiselijk geweld maken het leven zwaar. Met steun van Mothers Union worden kwetsbare gezinnen sterker. Aan de hand van ervaringen en foto's hoort en ziet u hoe dat gebeurt.
Wanneer het moeilijk is voor u om zelfstandig naar de kerk te komen, kunt u voor vervoer contact opnemen met dhr. Karel Krijgsman tel: 071-515 67 15 of met mw. Trudy Roelofsen tel: 071-515 57 39 , eventueel haar voicemail inspreken.
Wilt u de donderdag vóór de koffieochtend een van beide personen bellen, wanneer u gebruik wilt maken van vervoer? Namens de organisatoren: Bea de Kogel-van der Wal

Terug naar Agenda