vr 12jan2018

Op vrijdag 12 januari is de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk.

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

Koffiebijeenkomst in de Regenboogkerk.

U bent van harte welkom om 10.00 uur.
De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten. Komt u ook?

Namens de werkgroep van de koffiebijeenkomsten wensen wij u allen een heel voorspoedig, gezond en inspirerend nieuwjaar toe. We hopen u op onze bijeenkomsten te mogen begroeten.

‘Albanees verlangen’ – Op onze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar worden dia’s vertoond over Albanië. Albanië was eeuwenlang een uithoek van het Ottomaanse Rijk. In 1912 werd het land onafhankelijk en na de Tweede Wereldoorlog kreeg het onder Enver Hoxha een dogmatisch, communistisch regime dat zich steeds verder van de rest van de wereld isoleerde. Sinds de val daarvan in 1991 is Albanië een parlementaire democratie. De mensen praten nu vrij over hun geloof, kerken worden gebouwd of in ere hersteld. De mensen verlangen ernaar om bij de EU te horen.

Wanneer het moeilijk voor u is om zelfstandig naar de kerk te komen, kunt u voor vervoer contact opnemen met mw. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel. 5170435, of mw. T. Roelofsen, tel. 5155739 (bij afwezigheid kunt u inspreken). Wilt u ons de dag vóór de koffieochtend bellen, als u gebruik wilt maken van vervoer?

Terug naar Agenda