Online themabijeenkomst: Rouwen in tijden van corona

wo 29jul2020

Als een naaste dierbare is overleden, kun je een arm om je heen hard nodig hebben, een schouder om tegenaan te leunen of een knuffel van de mensen om je heen. In deze coronatijd is juist dát niet mogelijk. Aanmelden vooraf noodzakelijk

Aanvang 10:30 uur tot 11:30 uur

Locatie: online via Zoom

Als een naaste dierbare is overleden, kun je een arm om je heen hard nodig hebben, een schouder om tegenaan te leunen of een knuffel van de mensen om je heen. In deze coronatijd is juist dát niet mogelijk. We moeten afstand houden van elkaar. Dat is ingewikkeld en kan maken dat het voelt alsof je er helemaal alleen voor staat. Daarom willen we iedereen die een dierbare mist, uitnodigen voor de online themabijeenkomst over rouwen in tijden van corona. Op woensdag 29 juli heten ds. Iris van der Heul van de Protestantse Gemeente Oegstgeest en Nelleke van der Oord van Humanitas Steun Bij Verlies je welkom voor een gesprek over rouw en gemis. Dat vindt plaats van 10.30-11.30 uur. Vanaf 10.15 uur kan worden ingelogd. Om de beslotenheid van de bijeenkomst te waarborgen, is vooraf aanmelden noodzakelijk. Na aanmelding wordt de link voor de bijeenkomst toegestuurd. Meedoen is gratis en gemakkelijk. We helpen je online te komen als dat lastig is.
Want: hoe doe je het als je nu afscheid moet nemen van een geliefde? Mag en kun je elkaar in het sterven nabij zijn en wat betekent het voor jou als het niet lukte op de manier die je had gewild? Hoe is het als je maar met een klein groepje het afscheid kunt vormgeven? Hoe rouw je in deze tijden van corona? Daarover gaan we met jullie in gesprek. Naast een korte inleiding is er ruimte om in kleinere groepjes ervaringen uit te wisselen.
Voor meer informatie en aanmelden:
ds. Iris van der Heul, 06-1919 4804,stuur E-Mail

Terug naar Agenda