Samen aan tafel

,
wo 06apr2022

Eenvoudige maaltijd in Willibrordserf. Wij komen bijeen voor een kopje huisgemaakte soep en stokbrood en worden geïnformeerd over een organisatie die hulp verleent aan mensen, vanavond: de zieken bezoeken: Vastenactie project van de parochie H. Augustinus

Aanvang 17.45 uur

Locatie: Willibrordserf

Samen aan Tafel: kom en deel!


Op drie woensdagen van de veertigdagentijd zullen weer eenvoudige maaltijden in Willibrords Erf worden georganiseerd, onder de noemer "Samen aan Tafel". Wij komen bijeen voor een kopje huisgemaakte soep en stokbrood, en worden geïnformeerd over een organisatie die hulp verleent aan mensen die het nodig hebben, dichtbij of ver weg.
Tijdens deze maaltijden staat het delen centraal: in het samenzijn en het gesprek met elkaar, in het delen van de maaltijd, maar ook in het delen van onze gaven met de gepresenteerde initiatieven.
Alle maaltijden worden gehouden in Willibrords Erf.
Inloop vanaf 17:45 uur, eindtijd rond 19:15 uur, zodat u desgewenst kunt deelnemen aan het avondgebed.
Er kunnen maximaal 25 personen per maaltijd deelnemen.
Meldt u snel aan via het aanmeldformulier.


Woensdag 6 april: de zieken bezoeken: Vastenactie project van de parochie H. Augustinus

Kees Heijkoop vertelt over het bouwen van veilige onderkomens voor artsen en personeel van het Pirimiti Community Hospital in Zomba, Malawi. De artsen en verpleegkundigen wonen vaak op het platteland. Het ziekenhuis heeft dringend behoefte aan onderkomens voor deze mensen, zodat zij, als het donker en onveilig is, niet hoeven te reizen.
Fijn als u voor dit project een bijdrage wilt meenemen.
inloop vanaf 17.45 uur
start 18.00 uur tot 19.15 uur

U kunt zich opgeven tot 15.00 uur maandagmiddag 4 april
dezelfde avond krijgt u bericht of er voldoende plaats is.

Organisatie: RKK, Parochie H. Augustinus


Terug naar Agenda