Samen aan Tafel: kom en deel!

,
wo 09mrt2022

Eenvoudige maaltijd in Willibrordserf. Wij komen bijeen voor een kopje huisgemaakte soep en stokbrood en worden geïnformeerd over een organisatie die hulp verleent aan mensen, vanavond Stichting Exodus: De gevangenen bezoeken.

Aanvang 17:45 uur inloop tot ca. 19:15 uur

Locatie: Willibrordserf

Samen aan Tafel: kom en deel!


Op drie woensdagen van de veertigdagentijd zullen weer eenvoudige maaltijden in Willibrords Erf worden georganiseerd, onder de noemer "Samen aan Tafel". Wij komen bijeen voor een kopje huisgemaakte soep en stokbrood, en worden geïnformeerd over een organisatie die hulp verleent aan mensen die het nodig hebben, dichtbij of ver weg.
Tijdens deze maaltijden staat het delen centraal: in het samenzijn en het gesprek met elkaar, in het delen van de maaltijd, maar ook in het delen van onze gaven met de gepresenteerde initiatieven.
Alle maaltijden worden gehouden in Willibrords Erf.
Inloop vanaf 17:45 uur, eindtijd rond 19:15 uur, zodat u desgewenst kunt deelnemen aan het avondgebed.
Er kunnen maximaal 25 personen per maaltijd deelnemen.
Meldt u snel aan via het aanmeldformulier.


Woensdag 9 maart: De gevangenen bezoeken: Stichting Exodus

De Exodus professionals en de vele vrijwilligers staan (ex-)gedetineerden en hun gezinnen dagelijks bij om hen op te vangen en te begeleiden. In de praktijk is die hulp hard nodig om hen – eenmaal vrij – weer in de maatschappij te laten terugkeren. Hun weg is lang en gaat over veel hobbels. Als (kerkelijke) gemeenschap is er voor ons een taak weggelegd. Laten we ‘de gevangenen bezoeken’ door aan ze te denken en er voor hen te zijn.  Lees verder....
Organisatie: Protestantse Gemeente Oegstgeest

Nereida Lugo-Flores


Terug naar Agenda