Gecanceled – Themabijeenkomst in de Regenboogkerk: Gevoelens van rouw

,
do 29okt2020

themabijeenkomst over rouw, ds. Iris van der Heul en Nelleke van der Oord

Aanvang 15.00 uur, binnenlopen vanaf 14.45 uur tot 17.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

Als je een dierbare verliest, kunnen heftige gevoelens je overspoelen. Gevoelens van intens verdriet, boosheid, teleurstelling, maar ook opluchting, liefde of juist onverschilligheid of wanhoop. Je kunt enorm schrikken van de intensiteit van deze gevoelens, verward raken door de tegenstrijdigheid ervan en jezelf soms niet meer terug kennen. Toch is dit heel normaal als je een groot verlies meemaakt.

Iedereen die een dierbare mist, is welkom bij de themabijeenkomst over gevoelens van rouw op donderdagmiddag 29 oktober. De middag wordt begeleid door ds. Iris van der Heul, samen met Nelleke van der Oord van Humanitas Steun bij verlies, en vindt plaats in de kerkzaal van de Regenboogkerk* van 15.00-17.00 uur.

Binnenlopen kan vanaf 14.45 uur en er is, indien mogelijk, een afsluitend gezamenlijk drankje.

In verband met coronamaatregelen zoals voldoende afstand houden, is vooraf aanmelden noodzakelijk. We zorgen voor een veilige omgeving.
Toegang is gratis.
Tijdens de bijeenkomst komen de verschillende gevoelens, die bij rouw kunnen horen, aan bod en welke je hiervan herkent in je eigen rouw, evenals de hindernissen die er zijn om deze emoties te kunnen en mogen voelen. Er zal ook besproken worden in hoeverre er verschillen zijn tussen vrouwen en mannen. Er is ruimte om het eigen verhaal rondom de rouwgevoelens te delen in kleine groepjes.

Voor meer informatie en aanmelden: ds. Iris van der Heul, 06-19 19 48 04 of E: stuur E-Mail

* in het Groene boekje staat vermeld dat deze bijeenkomst in het Dorpscentrum zal plaatsvinden, maar deze is dus in de kerkzaal van de Regenboogkerk.

Terug naar Agenda