do 29nov2018

Aanvang 15.00 uur, ontvangst vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur

ds Iris van der Heul

Vorig jaar was de wijkavond zo goed bezocht dat we niet iedereen konden ontvangen. Misschien lag het aan het onderwerp (voltooid leven), maar misschien wel meer aan de wens om eens per jaar geloofsgenoten te ontmoeten met wie je een goed gesprek kunt hebben. Daarom ook dit jaar een wijkbijeenkomst, maar dan voor de verandering in de middag.
Op donderdagmiddag 29 novemberstelt Elise Tupker haar huis open aan de Prins Hendriklaan 13 om elkaar te ontmoeten. Woont u in de buurt, dan bent u van harte uitgenodigd aan te schuiven. We zullen deze middag praten over hoe het is om te geloven in een tijd waarin (toch nog) geloven vragen oproept.
De helft van de Nederlanders geeft aan niet meer religieus te zijn. Wat betekent dat voor wie nog wel gelooft? Heb je het gevoel dat je je moet verdedigen? Hoe ga je om met oordelen over geloven of nieuwsgierige vragen? En kunnen we over geloof spreken in taal die voor niet-gelovigen te verstaan is?
Vanaf 14.30 uur bent u welkom voor een kopje koffie of thee en om 15.00 uur gaan we van start met het gesprek. Om 16.30 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje.

We stellen het op prijs als u laat weten dat u komt via E: ds.i.vanderheul@pgoegstgeest.nl of tel: 06-191 94 804.

Namens pastoraal beraad Oost, ds. Iris van der Heul

Terug naar Agenda