op zaterdag 21 mei 2022

Dit jaar willen wij u weer van harte uitnodigen voor het Running Dinner. Het is een mooie gelegenheid om elkaar op een ongedwongen en gezellige manier te ontmoeten, met elkaar te eten en elkaar beter te leren kennen. Het is een avond vol verrassingen voor jong en oud.
U/ jullie zijn allen van harte welkom!!
Let op : opgave kan t/m uiterlijk zondag 15 mei 2022, 20:00 uur!

We hopen op verrassende ontmoetingen, plezierige gesprekken en lekker eten!

Voorbereidingsgroep van het Running Dinner 2022 Oegstgeest:
Joske Kortleve,
Ineke Ravensbergen,
Nereida Lugo Flores,
Herma Pauptit,
Pieternel Kamphuis

Hieronder staan drie tabs met meer informatie over: “wat is een Running Dinner?”, over vervoer, kosten en dieetwensen en hoe u mee kunt doen. In de 3e tab vindt u het opgave-formulier.

Vragen
Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen of opmerkingen stuur dan een Email
of bel met Ineke Ravensbergen 071 402 54 38

1) Wat is ...2) Vervoer, kosten, dieet3) Meedoen
Wat is een Running Dinner?
Het in kleine groepjes bij iemand thuis delen van de maaltijd. Het gaat hierbij om de gastvrijheid en de ontmoeting. Mensen stellen hun huis open voor gasten; anderen zijn gast aan hun tafel. De maaltijd bestaat uit drie gangen. Voor elke gang gaan de deelnemers weer naar een volgend adres. Pas vlak van te voren, krijgt iedereen te horen waar dat zal zijn. Uiteraard is dat adres voor een ieder anders. Zo ontmoet je steeds verschillende mensen. Voor de laatste gang komen we allemaal terug in de Regenboogkerk. Hier kunnen we napraten en onze ervaringen delen.

Gast, kok of gast én kok
Je kunt je opgeven als gast, als kok of als gast én kok. Een gast aan tafel kan immers zelf ook kok zijn voor een andere gang. Zo wordt het soms letterlijk ‘rennen’ tussen de gangen om op tijd thuis te zijn om de eigen gasten te ontvangen. Om het ‘rennen’ enigszins te beperken is besloten dat de koks binnen de grenzen van de kerkelijke gemeente moeten wonen. Aan het begin van de week voorafgaand aan het diner krijgt een kok te horen welke gang hij of zij gaat bereiden en voor hoeveel personen. Neem je alleen als gast deel, en wil je toch iets maken voor het diner? Dan kan je iets meenemen voor het dessertbuffet.

Wanneer en waar
Opgeven kan hier
Het Running Dinner is op zaterdag 21 mei 2022
– 17.30 uur Gezamenlijke start in de Regenboogkerk, Mauritslaan 12, 2341 EM Oegstgeest
Iedereen krijgt een envelop met de gegevens waar hij/zij de maaltijd gaat gebruiken
– 18.15 – 19.00 uur Voorgerecht
– 19.15 – 20.30 uur Hoofdgerecht
– 20.45 uur Gezamenlijk nagerecht, koffie/thee en afsluiting in de Regenboogkerk


Vervoer
Tussen de gangen is er 15 minuten tijd om van het ene adres naar het andere adres te komen. Zowel met de fiets als met de auto is dit goed te doen. Wanneer je geen vervoermiddel hebt, kunt je met iemand meerijden. Dit kan je aangeven op het opgave-formulier.
Ook horen we het graag wanneer je bereid bent iemand anders mee te nemen in je auto. Ook dit kan worden aangegeven op het opgave-formulier.

Kosten
Voor deelname aan het Running Dinner zijn geen kosten verbonden. Wel heb je als kok te maken met de kosten voor het eten dat je aan je gasten voorzet.

Dieet
Wil je vegetarisch eten? Dit is geen enkel probleem. Geef het wel aan op je opgave-formulier, zodat wij je bij de juiste kok kunnen indelen.
Volg je een dieet, geef dan alstublieft aan op het opgave-formulier wat je wel of niet kunt eten. Wij zullen contact met je opnemen om te overleggen of deelname met je dieet mogelijk is.


Meedoen aan het Running Dinner

Als u aan het Running Dinner wilt deelnemen dan moet u zich aanmelden via het opgave-formulier hieronder.

U kunt het formulier ook afdrukken, daarna invullen en opsturen.
Formulier afdrukken

opsturen naar:
Running Dinner
p/a Nereida Lugo Flores,
Gerrit Rietveldlaan 18,
2343 MC Oegstgeest

Let op: Opgave kan t/m uiterlijk zondag 15 mei 2022, 20:00 uur !

Digitaal: Aanmeldformulier

Wanneer je je opgeeft, wordt er ook op je gerekend!