zaterdag 16 september

Het jaarlijkse Running Dinner is inmiddels een mooie traditie binnen de PGO-gemeente. Doe mee als kok, gast of beide. Ontmoet elkaar rond de maaltijd bij gemeenteleden thuis en raak in gesprek met personen die je misschien nog niet zo goed kent. Iedere gang wordt op een andere plek geserveerd. Zo gaan we letterlijk in de benen. Voor vervoer kan worden gezorgd. We beginnen gezamenlijk in de Regenboogkerk en sluiten daar ook weer af met het dessert en koffie/thee.

Hieronder staan drie tabs met meer informatie over: “wat is een Running Dinner?”, over vervoer, kosten en dieetwensen. In de 3e tab vindt u het opgave-formulier. Klik op de tabs om ze te openen.

Opgave
U kunt vanaf 15 augustus een opgaveformulier invullen via het opgave formulier hieronder (3e tab).
Let op: opgave kan t/m uiterlijk 9 september 2023!
Heeft u nog vragen of opmerkingen: stuur een email naar RunningDinner
of bel met Marianne de Krou 06 45 01 39 88 of
Pieternel Kamphuis 06 17 76 82 44 .

We hopen op verrassende ontmoetingen, plezierige gesprekken en lekker eten!

Met vriendelijke groet,
De voorbereidingsgroep van het Running Dinner 2023 Oegstgeest
Nereida Lugo Flores,
Pieternel Kamphuis,
Joske Kortleve,
Marianne de Krou


1) Wat is ...2) Vervoer, kosten, dieet3) Opgaveformulier
Wat is een Running Dinner?
Het in kleine groepjes bij iemand thuis delen van de maaltijd. Het gaat hierbij om de gastvrijheid en de ontmoeting. Mensen stellen hun huis open voor gasten; anderen zijn gast aan hun tafel. De maaltijd bestaat uit drie gangen. Voor elke gang gaan de deelnemers weer naar een volgend adres. Pas vlak van te voren, krijgt iedereen te horen waar dat zal zijn. Uiteraard is dat adres voor een ieder anders. Zo ontmoet je steeds verschillende mensen. Voor de laatste gang komen we allemaal terug in de Regenboogkerk. Hier kunnen we napraten en onze ervaringen delen.

Gast en kok
U kunt zich opgeven als gast of kok of beide. Een gast aan tafel kan zelf ook kok zijn voor een andere gang. Zo wordt het soms letterlijk ‘rennen’ tussen de gangen om op tijd thuis te zijn, om de eigen gasten te ontvangen. Om het ‘rennen’ enigszins te beïnvloeden is besloten dat de koks binnen de grenzen van de kerkelijke gemeente moeten wonen. Aan het begin van de week krijgt een kok te horen welke gang hij of zij gaat bereiden en voor hoeveel personen. Mocht u als gast toch iets willen doen, dan kunt u een nagerecht maken voor het dessertbuffet.

Wanneer en waar
Running Dinner in Oegstgeest op zaterdag 16 september 2023
– 17.30 uur Gezamenlijke start in de Regenboogkerk aan de Mauritslaan
Iedereen krijgt een envelop met de gegevens waar hij/zij de maaltijd gaat gebruiken
– 18.15 – 19.00 uur Voorgerecht
– 19.15 – 20.30 uur Hoofdgerecht
– 20.45 uur Gezamenlijk nagerecht, koffie/thee en afsluiting in de Regenboogkerk


Vervoer
Tussen de gangen is er 15 minuten tijd om van het ene adres naar het andere adres te komen. Zowel met de fiets als met de auto is dit goed te doen. Wanneer je geen vervoermiddel hebt, kunt je met iemand meerijden. Dit kan je aangeven op het opgave-formulier.
Ook horen we het graag wanneer je bereid bent iemand anders mee te nemen in je auto. Ook dit kan worden aangegeven op het opgave-formulier.

Kosten
Voor deelname aan het Running Dinner zijn geen kosten verbonden. Wel heb je als kok te maken met de kosten voor het eten dat je aan je gasten voorzet.

Dieet
Wil je vegetarisch eten? Dit is geen enkel probleem. Geef het wel aan op je opgave-formulier, zodat wij je bij de juiste kok kunnen indelen.
Volg je een dieet, geef dan alstublieft aan op het opgave-formulier wat je wel of niet kunt eten. Wij zullen contact met je opnemen om te overleggen of deelname met je dieet mogelijk is.


Meedoen aan het Running Dinner

Als u aan het Running Dinner wilt deelnemen dan moet u zich aanmelden via het opgave-formulier hieronder.
Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk….

Let op: Opgave kan t/m uiterlijk zaterdag 9 september 2023 !

Wanneer je je opgeeft, wordt er ook op je gerekend!