Agenda komende activiteiten

LET OP: Vanwege maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus is een aantal diensten/evenementen afgezegd of naar een andere datum verzet. Lees hier verder voor de Laatste informatie of de laatste gemeenteberichten
Informatie vieringen
Wegens de maatregelen rond het coronavirus worden de kerkdiensten tot 1 juni 2020 zonder gemeente en met een minimum aantal medewerkenden gehouden. Vanaf 14 juni 2020 kunnen maximaal 30 kerkgangers de dienst bijwonen. Zie de Homepage voor meer informatie.


Als de agenda gefilterd is kunt u hier terug naar: Geen filter

Hier kunt u filteren op de agenda voor:Groene of WillibrordkerkRegenboogkerkJeugdkapelOntmoetingMuziekLezingFilm

april 2021

zo 18apr2021

Dienst - Groene of Willibrordkerk

Pasen III ‘Misericordia’, ds. Rian Veldman, bediening van de doop. Aanmelden voor bijwonen is niet mogelijk.

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Groene of Willibrordkerk

zo 25apr2021

Dienst - Groene of Willibrordkerk

Pasen IV ‘Jubilate’: ds. Rob van Waarde. Ds. Rob van Waarde is gepromoveerd theoloog. Sinds 2010 is hij studentenpastor in Leiden en vanaf februari 2020 ook in Rotterdam.

Aanvang 10:00 uur

Locatie: Groene of Willibrordkerk

Avonden rondom Bonhoeffer verplaatst naar volgend seizoen
De avonden rondom leven en denken, geschriften en spiritualiteit van Diettrich Bonhoeffer, die verplaatst waren naar maandag 19 april, 3 mei en 17 mei zijn nu definitief verplaatst naar volgend seizoen, naar maandag 27 september, 11 oktober en 25 oktober.
 In die tijd zal ook theatermonoloog van Kees van der Zwaard ‘Wie ben ik?’ rond het leven en denk van Bonhoeffer naar Oegstgeest komen. We hopen van harte dat we elkaar dan weer werkelijk kunnen ontmoeten in het Dorpscentrum of in de Regenboogkerk.
Mede namens emeriti ds. Christiaan Donner & ds. Niek Smit

Orgelconcerten
De drie geplande orgelconcerten van 2020 in de Groene Kerk zijn doorgeschoven naar 2021. Ze waren tot nu toe alleen aangekondigd in het boekje van de Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West, waarvan een aantal exemplaren in februari verspreid is over beide kerken.

Concreet:
er zouden concerten zijn op 25 augustus door Gonny van der Maten, organist van de Oude Kerk in Soest, op 1 september door Matthias Havinga, organist van de Oude Kerk te Amsterdam en op 8 september door ondergetekende. Deze concerten zijn verplaatst naar resp. 24/8, 31/8 en 7/9 2021.