Agenda komende activiteiten

LET OP: Vanwege maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus is een aantal diensten/evenementen afgezegd of naar een andere datum verzet. Lees hier verder voor de Laatste informatie of de laatste gemeenteberichten
Informatie vieringen
Wegens de maatregelen rond het coronavirus worden de kerkdiensten tot 1 juni 2020 zonder gemeente en met een minimum aantal medewerkenden gehouden. Vanaf 14 juni 2020 kunnen maximaal 30 kerkgangers de dienst bijwonen. Zie de Homepage voor meer informatie.


Als de agenda gefilterd is kunt u hier terug naar: Geen filter

Hier kunt u filteren op de agenda voor:Groene of WillibrordkerkRegenboogkerkJeugdkapelOntmoetingMuziekLezingFilm

Filter: agenda Regenboogkerk

maart 2021

zo 14mrt2021

Dienst - Regenboogkerk

de vierde zondag in de veertigdagentijd (‘Laetare’): ds. Rian Veldman.

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

zo 21mrt2021

Dienst - Regenboogkerk

de vijfde zondag in de veertigdagentijd (‘Judica’): ds. Tjeerd de Boer uit Leusden

Aanvang 10.00 uur

Locatie: Regenboogkerk

Avonden rondom Bonhoeffer verplaatst
De avonden rondom leven en denken, geschriften en spiritualiteit, die op 1, 8 en 15 maart gepland staan (zie het Groene boekje) worden verplaatst naar maandag 19 april, 3 mei en 17 mei. Tegen die tijd volgt er meer informatie over hoe we (ds. Christiaan Donner, ds. Niek Smit en ondergetekende) de bijeenkomsten zullen vormgeven. Als het kan, komen we werkelijk samen in het Dorpscentrum of de Regenboogkerk en anders zullen we gebruik maken van online mogelijkheden. Houd de website, de gemeenteberichten en Oké in de gaten, of stuur mij een mail.

Ds. Rian Veldman

Orgelconcerten
De drie geplande orgelconcerten van 2020 in de Groene Kerk zijn doorgeschoven naar 2021. Ze waren tot nu toe alleen aangekondigd in het boekje van de Stichting Orgelpromotie Zuid-Holland West, waarvan een aantal exemplaren in februari verspreid is over beide kerken.

Concreet:
er zouden concerten zijn op 25 augustus door Gonny van der Maten, organist van de Oude Kerk in Soest, op 1 september door Matthias Havinga, organist van de Oude Kerk te Amsterdam en op 8 september door ondergetekende. Deze concerten zijn verplaatst naar resp. 24/8, 31/8 en 7/9 2021.