KERST IN ALLE KLEUREN

Bekijk hier de uitzending van de kerstquiz:Welkom bij de GROTE online Kerstquiz

Op vrijdagavond 24 december 2021 wordt de allereerste GROTE online Kerstquiz live vanuit de Regenboogkerk gepresenteerd. Een soort pubquiz maar dan over kerst. Er zijn drie enthousiaste quizmasters, een live band en een heuse secondant met wie je online kunt chatten tijdens de quiz als je een beetje hulp nodig hebt. Iedereen kan vanuit huis meespelen. Geef je hieronder op!Het programma
Vanaf 18:45 uur brengen we jullie in de stemming met een carol koor. Dan starten we om 19:00 uur met de Kerstquiz. In een aantal rondes kom je meer en meer te weten over kerst in alle kleuren. Van internationale kerstliedjes tot bijzondere kersttradities. We zijn benieuwd of je de fouten in het kerstverhaal weet op te sporen. En tussen de rondes door geniet je van swingende kerstmuziek, verrassende optredens en mooie kerstwensen. We denken dat de Kerstquiz rond 20:15 uur is afgelopen.

De GROTE online Kerstquiz is geschikt voor alle leeftijden, van heel jong tot heel oud. Er is genoeg te zien en te beleven. Je kunt als individu of als team meespelen. Bijvoorbeeld met je familie, je vrienden of je buren. We hopen jullie allemaal op kerstavond te zien!

Hoe werkt het?
Hieronder vind je alle informatie om mee te kunnen spelen.

Dit heb je allemaal nodig op kerstavond:

  • Een laptop of ipad (om in te kunnen loggen op de Kerstquiz)
  • Goede zin (kijk het filmpje in de bijlage om alvast in de stemming te komen)
  • Wit papier en een zwarte stift (om de antwoorden te kunnen overleggen)
  • Je beste dansmoves (wil je alvast oefenen? check dan de video hieronder!!

We spelen de Kerstquiz via Zoom. We starten vrijdag 24 december om 18:45 uur met uitzenden.

We kijken uit naar een kleurrijke kerstavond!
Groet van alle Kerstquizmasters,
Aaldert, Anja, Marcel, Margreet, Paola, Pauline, Renée en Rian