Kerstspel Binnenstebuiten
Op het eerste gezicht lijkt het dorp Buitenkant een fantastische plek om te wonen. Iedereen ziet er mooi uit. Er zijn de leukste winkels. De mensen zijn verzorgd en heel gelukkig met zichzelf en met elkaar. Niets lijkt er in de weg te zitten om door een jury uitverkoren te worden tot het Mooiste Dorp van Nederland…

Maar dat is alleen maar de buitenkant. Binnenskamers speelt en borrelt er van alles in dit dorp. Dat wordt goed zichtbaar als er een kind te vondeling wordt gelegd. De bewoners wringen zich in allerlei bochten om het bestaan van dit kind te negeren. Maar het omgekeerde vindt plaats en daarmee keert alles binnenstebuiten.

Op kerstavond nemen we iedereen graag mee in een eigentijdse versie van het aloude kerstverhaal. Binnenstebuiten is een spannend spel, maar het zit ook veel humor en gekkigheid. Er worden de mooiste liedjes gezongen en er wordt prachtig gedanst.

Binnenstebuiten brengt je echt in de kerstsfeer en is een heerlijk begin van de kerstdagen. Iedereen is welkom. Van jong tot oud! Wees op tijd want de ervaring leert dat de kerk snel vol zit. En als je even moet wachten voor je naar binnen gaat, word je buiten alvast in de sfeer gebracht door een enthousiast carol koor.

Kerstspel Binnenstebuiten

Regenboogkerk, Mauritslaan 12 Oegstgeest
Zondag 24 december 19:00 – 20:00

De deur gaat om 18:30 uur open
Toegang is gratis, een bijdrage aan het einde van het spel wordt gewaardeerd