Kindermiddag voor kinderen van 4-12 jaar


Bericht uit Gemeenteberichten van 18 september 2022

Op zondag 25 september is er weer een kindermiddag. Fijn, om jullie dan allemaal weer te zien! We gaan luisteren naar het verhaal ‘Waarom Noach de duif koos’, waarin de dieren in de ark opscheppen over hun talenten. Waarin ben jij goed en waarvan word je blij? Wat vind je misschien nog moeilijk of lastig? Hoe kunnen we goed samenwerken en samen leven? Welke eigenschappen heb je daar eigenlijk voor nodig?

We zien jullie graag om 14.00 uur op de Jeugdzolder van de Regenboogkerk. Vriendjes, vriendinnetjes, buren of familie… iedereen is welkom.

Laat je even weten of je komt? Stuur dan een berichtje naar Maartje: Stuur Email

Taakgroep Jeugd en jongeren          

Kinderen 4-12 jaar: palmpaasstok maken

Bericht uit Gemeenteberichten van 3 april 2022

Op 10 april, Palmzondag kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar zowel ’s morgens tijdens de viering in de GK als ’s middags (14.00-15.30 uur) in de RBK een palmpaasstok maken. Natuurlijk zal dan ook het bijbehorende Bijbelverhaal worden verteld en de symboliek van de versiering worden uitgelegd. Heb je zin om te komen? Geef je dan i.v.m. de organisatie vóór 3 april op bij Maartje: Stuur Email. Graag erbij vermelden, of je ’s morgens of ’s middags komt. Vriendjes en vriendinnetjes zijn eveneens van harte welkom. Ligt er thuis nog een kale palmpaasstok van vorig jaar? Wil je die dan s.v.p. meebrengen op 10 april? Tot dan! Taakgroep Jeugd en Jongeren

Kinderen van 4-12 jaar: Valentijnsdag

Bericht van 3 februari 2022

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Daarom gaan we met de kinderen op zondagmiddag 13 februari in gesprek en knutselen over het thema Liefde. De liefde van God en Jezus is zó groot dat we het niet kunnen bevatten…
We gaan luisteren naar het verhaal van Zachëus. Jezus zag hem zitten.
Zo ziet Jezus elk mensenkind zitten en houdt van ons.
Kom je ook luisteren, meepraten en knutselen? Breng gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Tot ziens op 13 februari!
Locatie: Jeugdzolder Regenboogkerk.
Tijd: 14.00-15.30 uur.
Graag vooraf opgeven bij Maartje: Stuur Email
Taakgroep Jeugd en Jongeren

Materiaal voor kinderen van 4-12 jaar tijdens kerkdiensten

Bericht uit Gemeenteberichten 3 oktober 2021

Nu we ons niet meer hoeven aan te melden voor het bijwonen van een viering, komen er hopelijk weer kinderen met hun (groot)ouders naar de kerk.
Omdat er geen kindernevendienst meer is, hebben we het volgende (wellicht voorlopige) alternatief bedacht. In een kast bij de ingang van de RBK staat op een plank materiaal voor kinderen: boekjes, tijdschriften en mappen met werkbladen. Bij binnenkomst kunnen kinderen iets uitzoeken om te lezen of maken tijdens de preek. Na afloop graag het materiaal terugzetten. Tot ziens!
Taakgroep Jeugd en Jongeren

26 september 2021 Kindermiddag

Filmverslag Pinksteren 2021 voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Jeugd en Jongerenwerk in de veertigdagentijd

Verslag Kinderen vieren kerst 13 december 2020


Algemeen

Mevr. Pieternel Kamphuis
telefoon: 06-17768244
Email: Email