Wat was het fijn om op zondag 13 december maar liefst 24! kinderen te mogen verwelkomen op de jeugdzolder van de Regenboogkerk. In verband met alle huidige maatregelen konden ouders niet aanwezig zijn, maar doordat de kinderen een vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen ging het heel erg goed.

Samen met de kinderen hebben we een verhaal over advent geluisterd en de kaarsjes aangestoken. Er was ruimte voor wensen en gebed van de kinderen. Voor alle kinderen was en is dit een bijzondere periode, waarin ze zich soms zorgen maken om opa’s en oma’s, het niet leuk vinden dat ze niet naar school kunnen en er minder activiteiten zijn. Wat is het fijn om dan samen te mogen zijn en te kunnen delen.

Na het verhaal hebben de kinderen lantaarntjes, kerstmobielen en kerstkaarten geknutseld. De hele zolder lag vol met glitter! Er werd gelachen, gekletst en zo hard gewerkt dat er ondanks het goede ventileren, rode bosjes op wangen verschenen. Tussendoor kregen de kinderen wat te drinken en wat lekkers.

Wij kijken dankbaar terug op een hele warme en fijne middag en zijn al aan het nadenken over een mooi vervolg!

Wij wensen iedereen Gezegende kerstdagen en een heel goed nieuwjaar!
Taakgroep Jeugd en Jongeren, PGO.