Adventperiode kindernevendienst

Met de kindernevendienst zijn we gewend om in de adventsperiode een project te draaien. In de kerkdienst is er dan extra aandacht voor de kinderen en gaan we, aan de hand van een verbeelding rond een bepaald thema, met de kinderen in gesprek en leven we toe naar kerst. 
Dit jaar is alles anders. We hebben als kindernevendienstleiding daarom ook besloten om in de kerk dit jaar geen project te draaien. Vanzelfsprekend is er wel iedere week kindernevendienst aanwezig voor als er kinderen in de kerk zijn, maar het project zoals we dat gewend zijn, slaan we een jaartje over.
In plaats daarvan komen we bij de kinderen thuis. Dit doen we door het aanbieden van een dagboekje waarmee u als ouder samen met uw kinderen de adventsperiode kunt beleven. Het thema voor dit jaar is Het beste nieuws. Wat zou dat zijn, dat beste nieuws? Met dit dagboekje gaat u dat samen met uw kind ontdekken en gaat u op weg naar kerst en de geboorte van Jezus. Zijn komst is het beste nieuws voor de wereld. 
Wilt u dit dagboekje (digitaal) ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Willem Pieter
Als u al in de app-groep van de kindernevendienst zit, krijgt u de bestanden vanzelf al via de app toegestuurd en hoeft u zich niet nog apart aan te melden. 
We wensen iedereen een goede adventsperiode toe. 
Namens de leiding van de kindernevendienst, Willem Pieter Rus