Onze gemeente maakt gebruik van de Appostel app. De Appostel app wordt aangeboden in de App Store (Apple) en Google Play Store (Android) en is gratis te installeren.

Na installatie kunt u de app openen. U komt in het volgende scherm:
► Gemeente koppelen. Zoek de Protestantse Gemeente Oegstgeest (PGOegstgeest) door bovenin bij het vergrootglas de naam in te toetsen.
► Log in met uw huidige bestaande account (die u ook gebruikt of bij toegang webshop) of registreer eerst een eigen account als u nog nooit gebruik hebt gemaakt van de app. Hiervoor wordt uw registratienummer bij de PGO gevraagd. Mocht u dit niet weten vul dan in: 1234567.
► Het koppelen van de gemeente is een eenmalige handeling. Daarna zal de PGO direct zichtbaar worden als u de app op uw smartphone of tablet opstart.
► Appostel is nu klaar voor gebruik. Voor bijdrage collecte gaat u naar het icoon met euroteken € onderin het beeld. Vervolgens wordt een rood vlak zichtbaar met de tekst: Geef aan een doel. Klik hierop en de collectedoelen worden zichtbaar.
De app is te gebruiken voor collecte maar ook voor alle producten die in de webshop van de PGO beschikbaar zijn zoals: collectebonnen en zendingskalender.

Overzicht giften (bijvoorbeeld voor de belasting aangifte):
– Ga in de app naar de drie puntjes
– Klik op giften
– Klik rechts bovenin op de drie streepjes
– Vervolgens is de periode voor het over te bepalen

U kunt het overzicht ook ophalen op de website PGO in de webshop bij het blokje: ‘giften’.

Voor vragen kunt u mailen naar: Dieneke van Os, penningmeester-cvk