Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Gerardus Sira

Hij is op 30 december 2018 overleden op de leeftijd van 86 jaar. Geboren en getogen in Oegstgeest woonde hij de laatste jaren samen met zijn vrouw Joke in een appartement bij Hofwijck, waarvan de laatste maand opgenomen op een verpleegafdeling.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Aagje Trommel-Netjes

Zij is op donderdag 27 december overleden op de leeftijd van 90 jaar. Ze werd geboren op een boerderij in Ambt-Vollenhoven, Nadat de boerderij was afgebrand verhuisde het gezin naar Aalsmeer. Daar overleed haar vader op jonge leeftijd en moest Aagje van school af om mee te werken in het gezin. Haar moeder hertrouwde met een man uit Leiden. Het gezin verhuisde mee en daar leerde Aagje Cor Trommel kennen. In 1948 trouwden ze.

…lees verder

Wij  gedenken ons gemeentelid de heer Hendrikus Wilhelmus (Henk) Baks

Hij is op 15 oktober overleden op de leeftijd van 82 jaar. Hij woonde samen met zijn vrouw in Rustenborch. Zijn vrouw, mw. G. (Truus) Baks-van Wijnen woont daar nu nog. De PGO had bericht van overlijden ontvangen maar wij kenden de familie Baks niet. Emmy Rozeboom bezocht mw. Baks en trof daar de oudste van hun 2 zoons, Boudewijn. Hij vertelde dat het afscheid van zijn vader ‘in stijl’ was gebeurd.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Pieter Marinus (Piet) van Poppel 

Hij is op woensdag 21 november overleden op de leeftijd van 72 jaar. Piet van Poppel stond (en zijn vrouw Ariena staat) ingeschreven als lid van de PGO, maar zij waren beiden kerkelijk actief in de Leidse Studenten Ekklesia. Piet van Poppel was voor de PGO actief bij de actie Kerkbalans.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Johannes (Jan) Vermond

Hij is op maandag 5 november onverwacht overleden. Op woensdag, 7 november zou hij 85 jaar geworden zijn. Na een bezoek aan zijn vrouw Coby, die in het Rijnlands Revalidatie Centrum verbleef, wachtten ze samen op de bus die Jan naar huis zou brengen. Jan werd bij de bushalte onwel. Een spoedoperatie mocht niet meer baten. Op de rouwkaart schreef Coby: ‘Hij wachtte op de bus naar huis maar nam de bus naar de hemel’.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Francina Warnar-Duel

Zij is op dinsdag 18 september overleden op de leeftijd van 87 jaar. Francien was geboren en getogen in Schoonhoven. Ze was jarenlang met veel toewijding en plezier kraamverpleegkundige. In 1960 trouwde ze met Geert Warnar en kwam in de Juffermansstraat in Oegstgeest wonen.

…lees verder