Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid Emma Paulina Veerman

Ze is op zondag 26 mei overleden op 86-jarige leeftijd. Geboren in Den haag groeide ze op met haar oudere zus. Toen ze 7 was brak de tweede wereldoorlog uit en de angst die dat teweeg bracht liet diepe sporen na in haar leven.  48 jaar geleden verhuisde naar Oegstgeest waar ze woonde met en lange tijd zorgde voor haar beide ouders.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Freek Melchert

Hij is overleden op vrijdag 15 februari jl. op 77-jarige leeftijd. Geboren in Emmen was Freek een echte Drentenaar. Na zijn diensttijd als commando te hebben vervuld, werkte en woonde hij op verschillende plekken, maar de liefde voor Bep, met wie hij in 1972 trouwde, bracht hen uiteindelijk naar Oegstgeest.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Maarten Binnendijk

Hij is op woensdag 13 maart 2019 overleden op de leeftijd van 85 jaar. Maarten werd geboren in Noordwijk. Daar leerde hij ook zijn vrouw Riet, afkomstig uit Schiedam, kennen. Riet was verpleegkundige in de Dr. Willem van den Berg-stichting. In 1960 kwam het gezin, waarin 5 kinderen, 3 dochters en 2 zonen, werden geboren, naar Oegstgeest.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Gerardus Sira

Hij is op 30 december 2018 overleden op de leeftijd van 86 jaar. Geboren en getogen in Oegstgeest woonde hij de laatste jaren samen met zijn vrouw Joke in een appartement bij Hofwijck, waarvan de laatste maand opgenomen op een verpleegafdeling.

…lees verder