Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Gerardina Elisabeth de Jong-van der Schoor.

Zij is op donderdag 1 maart jl. is overleden op de leeftijd van 96 jaar. Ze trouwde als weduwe met dhr. Martinus (Ties) de Jong, van de Lange Voort uit Oegstgeest. Vorige maand waren ze 30 jaar getrouwd. Dinie de Jong kerkte met haar man in de Mare-kerk in Leiden maar bleef lid van onze gemeente.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid en oud-voorganger (dominee) Koene Vegter.

Hij is op dinsdag 23 januari overleden op de leeftijd van 94 jaar. Hij werd geboren in Voorburg. Tijdens zijn studie theologie in Kampen leerde hij Wil de Wit kennen, eveneens afkomstig uit Voorburg. Ze trouwden op 13 juli 1950. Koen diende achtereenvolgens de (Gereformeerde) kerken van Noord-Scharwoude, Papendrecht en Oegstgeest.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Johannis Cornelis Jacobus (Jan) Abrahamse.

Hij is op 15 januari overleden op de leeftijd van 91 jaar. Hij werd in Indonesië geboren en kwam als 20-jarige met zijn ouders en zus naar Nederland. Een mooie jeugd in de tropen maar ook de ervaringen in de Jappenkampen hebben diepe sporen bij hem achtergelaten.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid Mevrouw Els van Duijn.

Op woensdag 3 januari is Els van Duijn-Reerink na een lang en rijk leven overleden op de leeftijd van 94 jaar. Opgegroeid in een weeshuis hield ze van mensen en huisdieren om zich heen.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid Mevrouw Johanna (Jo) de Jong-Hogewoning.

Zij is op zondag 31 december jl. overleden op de leeftijd van 84 jaar. Ze werd geboren in Rijnsburg en groeide op in Oegstgeest. Toen ze zestien was leerde ze Cees de Jong kennen, 8 jaar ouder en net teruggekeerd van zijn uitzending als militair naar Indonesië.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevr. Johanna Adriana ( Jopie) van der Hart- van der Hoek.

Zij is op woensdag 14 december j.l. overleden op de leeftijd van 82 jaar.
Johanna was een hartelijke, opgewekte, bescheiden en belangstellende vrouw. Iemand met een eigen, duidelijke mening én een waardevolle inbreng. Een wijze vrouw die nadacht over het leven en een positieve levensinstelling had.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid Mevrouw Maria Margaretha (Mia) Pahud de Mortanges-van ’t Ende.

Zij is op 1 december 2017 overleden op de leeftijd van 94 jaar. Ze werd geboren in Amsterdam Oud-Zuid. Daar maakte ze ook de Tweede Wereldoorlog mee en ontmoette ze haar man, Edwien.

…lees verder