Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Johannes (Jan) Vermond

Hij is op maandag 5 november onverwacht overleden. Op woensdag, 7 november zou hij 85 jaar geworden zijn. Na een bezoek aan zijn vrouw Coby, die in het Rijnlands Revalidatie Centrum verbleef, wachtten ze samen op de bus die Jan naar huis zou brengen. Jan werd bij de bushalte onwel. Een spoedoperatie mocht niet meer baten. Op de rouwkaart schreef Coby: ‘Hij wachtte op de bus naar huis maar nam de bus naar de hemel’.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Francina Warnar-Duel

Zij is op dinsdag 18 september overleden op de leeftijd van 87 jaar. Francien was geboren en getogen in Schoonhoven. Ze was jarenlang met veel toewijding en plezier kraamverpleegkundige. In 1960 trouwde ze met Geert Warnar en kwam in de Juffermansstraat in Oegstgeest wonen.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Marinus Jacobus (Rinus) Links

Op donderdag 9 augustus is hij betrekkelijk onverwacht, overleden op de leeftijd van 92 jaar. Na twee longontstekingen in mei was zijn conditie achteruit was gegaan. Op 9 mei werd hij getroffen door een hartstilstand. Rinus Links was geboren en getogen aan het Gein, ten zuidoosten van Amsterdam.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Grietje Veerman

Zij is op zaterdag 28 juli 2018 overleden op de leeftijd van 89 jaar. Gré woonde de laatste jaren in Rustenborch. Zij werd geboren in Oostermeer (Eastermar) in Friesland als jongste kind in een bakkersgezin. De Tweede Wereldoorlog maakte vervolgonderwijs na de basisschool onmogelijk. Ze ontwikkelde zich in de praktijk van haar werk. Eerst in Dennenoord in Zuidlaren. In 1958 kwam ze naar het westen van Nederland om in de voormalige Annakliniek (orthopedische kliniek, later opgegaan in het LUMC) te gaan werken als hoofd van wat nu heet: de facilitaire dienst.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid dhr. Johannes Martinus (Joop) van Egmond

Hij is op dinsdag 12 juni 2018 overleden op de leeftijd van 74 jaar. Op dinsdag 5 juni was Joop per fiets vertrokken uit Rijnsburg voor een bezoek aan zijn dochter in Londen. Hij was een geoefend fietser. Op donderdag 7 juni overkwam hem een verkeersongeluk in Engeland waarbij hij ernstig hersenletsel opliep.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Gerard Meerdink

Hij is op vrijdag 8 juni overleden op de leeftijd van 73 jaar. Gerard is geboren in Winterswijk en woonde vanaf zijn trouwen met zijn vrouw Mia aan de Beatrixlaan in Oegstgeest.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Pieter Adriaan Pauptit

Hij is overleden op woensdag 6 juni is op de leeftijd van 78 jaar. Pieter en zijn vrouw Coby en hun zoon en twee dochters woonden jarenlang aan de Marelaan in Oegstgeest en waren trouwe kerkgangers in de Pauluskerk. Pieter was daar onder meer ouderling-kerkvoogd.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Gerhardus Willem van der Bend

Hij is op zaterdag 2 juni 2018 overleden op de leeftijd van 81 jaar. In 2006 kwam hij samen met zijn vrouw Joke den Ouden uit Vught terug naar Oegstgeest om te gaan wonen aan de Ommevoort. Ze verbleven vaak in hun huisje in Zeeland totdat Joke in 2012 overleed.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Martinus de Jong

Op vrijdag 1 juni 2018 is ons gemeentelid de heer Martinus de Jonger overleden op de leeftijd van 98 jaar. Hij was als anesthesist verbonden aan het LUMC en woonde in Oegstgeest aan de Lange Voort. Met zijn vrouw en hun 3 kinderen was hij kerkelijk verbonden aan de Marekerk in Leiden. Na het overlijden van zijn eerste vrouw hertrouwde hij in 1988 met Diny van der Schoor. Zij werd lid van de PGO en hij werd ‘blijkgever van verbondenheid’ met onze kerk, een soort lidmaatschap.

…lees verder