Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Zaaijer

Op dinsdag 1 mei is ons gemeentelid de heer Johannes Cornelis Zaaijer overleden op de leeftijd van 97 jaar. Nadat Hans veel heeft moeten meemaken in de oorlog als engelandvaarder trouwde hij met Geertreuijt van Wijhe. Samen….

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid de heer Gerardus David Marcellus (Gerard) Schwencke

Hij is op donderdag 15 maart 2018 overleden op de leeftijd van 92 jaar. Gerard werd geboren in Den Haag. Na de studiebiologie volgde hij bij Kerk en Wereld de opleiding tot ‘werker in kerkelijke arbeid’ (wika). Hij werd evangelist in Den Haag en was betrokken bij een grote campagne van de Amerikaanse evangelist T.L. Osborn in Nederland.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Gerardina Elisabeth de Jong-van der Schoor.

Zij is op donderdag 1 maart jl. is overleden op de leeftijd van 96 jaar. Ze trouwde als weduwe met dhr. Martinus (Ties) de Jong, van de Lange Voort uit Oegstgeest. Vorige maand waren ze 30 jaar getrouwd. Dinie de Jong kerkte met haar man in de Mare-kerk in Leiden maar bleef lid van onze gemeente.

…lees verder