Door wijziging in de opzet van de Oké, is de rubriek “Wij gedenken” helaas komen te vervallen.
Er wordt alleen nog melding gemaakt van overlijden met verwijzing naar de website voor een de uitgebreide tekst. Via de website zijn de teksten ongeveer 3 maanden beschikbaar, daarna via de scriba.
Wilt u de “in memoriam” tekst toch op papier ontvangen, neem dan contact op met de scriba van de kerkenraad, en zij zorgt dat u de tekst via de post krijgt toegestuurd.
stuur E-Mail

Wij gedenken ons gemeentelid Mevrouw Johanna (Jo) de Jong-Hogewoning.

Zij is op zondag 31 december jl. overleden op de leeftijd van 84 jaar. Ze werd geboren in Rijnsburg en groeide op in Oegstgeest. Toen ze zestien was leerde ze Cees de Jong kennen, 8 jaar ouder en net teruggekeerd van zijn uitzending als militair naar Indonesië.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevr. Johanna Adriana ( Jopie) van der Hart- van der Hoek.

Zij is op woensdag 14 december j.l. overleden op de leeftijd van 82 jaar.
Johanna was een hartelijke, opgewekte, bescheiden en belangstellende vrouw. Iemand met een eigen, duidelijke mening én een waardevolle inbreng. Een wijze vrouw die nadacht over het leven en een positieve levensinstelling had.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid Mevrouw Maria Margaretha (Mia) Pahud de Mortanges-van ’t Ende.

Zij is op 1 december 2017 overleden op de leeftijd van 94 jaar. Ze werd geboren in Amsterdam Oud-Zuid. Daar maakte ze ook de Tweede Wereldoorlog mee en ontmoette ze haar man, Edwien.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevr. Catharina Dirkje Hendrika (Dicky) Mus-Koorn.

Zij is op zaterdag 18 november j.l. overleden op de leeftijd van 83 jaar. Ze werd geboren op Wieringen. Ze was het enige kind van haar ouders maar groeide op met nichtjes waarmee ze de familieband en de band met Wieringen bleef onderhouden..

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid dhr. Marinus (Rinus) den Hollander

Hij overleed op zondag 5 november de leeftijd van 86 jaar. Samen met zijn vrouw Riet den Hollander-Franken woonde hij aan de Asterlaan.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid dhr. Hendrik de Groot

Hij is op 31 oktober overleden op de leeftijd van 92 jaar. Hij woonde met zijn vrouw aan de Prinsenlaan 18. Hij werd geboren in Zutphen en werd in 1990 als belijdend gemeentelid ingeschreven in Oegstgeest.

…lees verder

Wij gedenken ons gemeentelid mevrouw Mien van der Holst-van Veen

Zij is overleden op dinsdag 17 oktober op de leeftijd van 82 jaar. Mien werd geboren in Wassenaar, als enig meisje in een gezin met zes kinderen. Ze trouwde met Durk van der Holst en verhuisde naar Katwijk.