Wij gedenken…

… ons gemeentelid dhr. Lambertus (Bert) Stikkelorum. Bert is op zaterdag 14 november overleden op de leeftijd van 69 jaar. Bert was afkomstig uit Leiden en woonde lang in Scheveningen. Zijn zussen vertelden dat Bert geen gelukkige start had in het ouderlijk gezin. Maar hij bleek een knokker. Op zijn veertiende ging hij al varen op de wilde vaart en bevoer zo vele zeeën. Hij kwam voor zijn familie aan de wal. Met zijn vrouw Henny kwam hij uiteindelijk naar de Narcissenlaan in Oegstgeest. Bert was aannemer gew4roden; wat zijn ogen zagen konden zijn handen maken. Na een herseninfarct jaren in 2013 zette hij zich in voor de activiteiten in het flatgebouw Heemwijck. Hij bakte brood voor menigeen en organiseerde samen met ondergetekende de Bijbelkring in Heemwijck. De kerstvieringen waren een jaarlijks hoogtepunt. Bert was geen kerkganger maar beslist een gelovig mens.
Bert had een dochter uit een eerder huwelijk. Met Henny kreeg hij twee dochters en een zoon. Zijn zeven kleinkinderen hadden een geweldige opa aan hem.
Ondanks zijn zwakke gezondheid bleef hij optimistisch maar een nieuwe hersenbloeding met complicaties werd hem fataal. Zijn vrouw en kinderen met hun gezinnen ervaren het verlies van Bert als een groot verdriet.
Op maandag 23 november is Bert na een gedachtenisdienst begraven bij de Groene Kerk.
ds. Aart Verburg