Fijn dat u de website van de Protestante Gemeente Oegstgeest (PGO) bezoekt.

Om u een beetje wegwijs te maken hebben we hier een aantal zaken op een rijtje gezet. Hierdoor kunt u hopelijk gemakkelijker uw weg vinden binnen de gemeente en op deze website.

Allereerst kunt u hier vinden wat voor soort gemeente wij willen zijn. Het “Waarom” van de PGO. Het motto voor de periode 2021 – 2025 is “Bezieling delen”.

De belangrijkste contactgegevens zijn
De predikanten
Het Kerkelijk bureau

Verder kunt u met veel mensen binnen de PGO contact opnemen via het contactformulier. Hierin kiest u de juiste persoon/instantie in het kadertje en vult vervolgens een aantal velden in. Na het geven van toestemming mbt het privacyreglement kunt u uw bericht (met een eventuele bijlage) versturen.

Alle zaken die voor u van belang kunnen zijn, kunt u terugvinden op deze website.
De opbouw van de website is als volgt:
– Op de homepage kunt u uw zoektocht beginnen. Alle onderwerpen zijn via de homepage te vinden. Wilt u informatie over de eerstkomende dienst, kunt u dit ook via de homepage aanklikken.
Om het u gemakkelijker te maken, zetten we de belangrijkste actuele items onder het kopje “Graag uw aandacht voor:”
Het hoofdmenu is onderverdeeld in

  • Wie: hier vindt u de personen die actief zijn in de verschillende onderdelen van de PGO
  • Wat: hier staat een (incompleet) overzicht van alle activiteiten die ondernomen worden
  • Waar: hier vindt u informatie over de kerkgebouwen
  • Wanneer: hier ziet u de agenda
  • Waarom: Het beleidsplan van de PGO staat hier
  • Wetenswaardig: dit is de nieuwsrubriek. Actuele berichten staan hier, maar ook interessante wetenswaardigheden op het gebied van mensen en zaken. U vindt hier informatie over kunst in de kerkgebouwen, over vacatures, over inspiratie etc, etc.
    Iedere zondag worden gemeenteleden op de hoogte gehouden van de lopende zaken door middel van “de Gemeenteberichten”. Deze berichten ontvangt u op papier in de kerk, maar ook via uw email, en u vindt ze vanaf de donderdagmiddag voorafgaande aan de desbetreffende zondag op deze website.

U kunt de website lezen op een computer, maar ook op een smartphone of tablet. Als u gebruik maakt van een smartphone, kunt u aangegeven telefoonnummers rechtstreeks bellen door op het telefoonnummer te klikken.

Mocht u toch nog niet kunnen vinden wat u zoekt, kunt u altijd gebruik maken van de zoekfunctie, rechtsbovenaan in het oranje menudeel (het plaatje van een loep).
Diverse onderdelen staan ook op iedere pagina in het onderste deel (de footer).

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, kunt u contact opnemen via het contactformulier met de webmasters, of via e-mail.